Σχετικα με εμας - Impressum

Impressum

  • Η ιστοσελίδα του GastroPro.gr ανήκει στην εταιρία GastroPro IKE που είναι εγγεγραμμένη στην Ελλάδα.
  • Η έδρα της GastroPro IKE είναι η Κακλαμάνου 2, 12134 Περιστέρι Αττικής.
  • Η GastroPro IKE έχει ΑΦΜ 801043466.
  • Την ιδιοκτησία και διαχείριση της GastroPro IKE μοιράζονται οι Γεωργία Ηλιοπούλου και Σταμάτης Μπεκιάρης, κάτοικοι της Ελλάδας.
  • Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την GastroPro IKE μέσω της ηλεκτρονικής ή μέσω τηλεφώνου στο +302111988810.
Λίγα λόγια για εμάς:

 

Η GastroPro είναι μια οικογενειακή επιχείρηση.
Το όνομα GastroPro δεν είναι απλά ένας διακριτικός τίτλος.
Αντιπροσωπεύει την αφοσίωσή μας στον τομέα του εξοπλισμού μαζικής εστίασης και είναι ένας προσωπικός τρόπος να εκφράσουμε τα πολλά χρόνια εμπειρίας μας στον κλάδο.
Η GastroPro δεν είναι απλώς μια εταιρεία.
Είναι μια υπόθεση που παίρνουμε προσωπικά. Όταν αγοράζετε αντικείμενα από το ηλεκτρονικό κατάστημα ή όταν στέλνετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ζητώντας περισσότερες πληροφορίες, οι ερωτήσεις σας θα φτάσουν σε έναα άνθρωπο που θα προσπαθήσει να σας εξυπηρετήσει γρήγορα και να σας προσφέρει τις καλύτερες λύσεις.
Η GastroPro στοχεύει να αποτελέσει την πρώτη σας επιλογή για εξοπλισμό  επαγγελματικής κουζίνας και είδη εξοπλισμού καταστημάτων.
Στόχος μας είναι να προσφέρουμε προϊόντα για τα οποία μπορούμε να είμαστε υπερήφανοι μέσω ενός απλού και καλά οργανωμένου καταλόγου.
Μερικά από τα αντικείμενά μας είναι υψηλού επιπέδου και η τιμή τους είναι μόνο συγκρίσιμη με την αξία τους.
Άλλα προϊόντα αφορούν πελάτες που ψάχνουν οικονομικές λύσεις. Πάντα προσπαθούμε να βρούμε την καλύτερη ισορροπία μεταξύ τιμής και ποιότητας και δεν κάνουμε συμβιβασμούς.
Δεν θα βρείτε οικιακές συσκευές στον κατάλογό μας ούτε θα βρείτε εξοπλισμό που δεν έχει δοκιμαστεί σε πραγματικό επαγγελματικό περιβάλλον για τουλάχιστον 2-3 χρόνια πριν αποφασίσουμε να προστεθεί στις λίστες μας.
Περιττό να πω περισσότερα, περιμένω τα σχόλια και τις ερωτήσεις σας και σας εύχομαι μια ευχάριστη εμπειρία χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας!

Σταμάτης Μπεκιάρης
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue we'll assume that you are understand this. Learn more
Accept